Oppskrifter

HØST ER SILDETID

Når sola legger seg tidligere enn før og kveldene blir lengre, er det godt med noe som smaker. Søt & spiseklar speksild kan nytes hele året, men det er noe ekstra å få den gode smaken av kryddersild når det går mot jul. Juviksild Søt & spiseklar kryddersild får du i originalversjon med tradisjonell smak av nellik, eller også med en spisset smak med chili eller ingefær. 

 

Vi vet at din hjemmelagede tomatsild etter din egen hemmelige oppskrift, er best. Vil du lage den akkurat nå, kan du bare åpne en pakke Juviksild kryddersild original, klippe opp posen og dele de spiseklare filetene i biter. Bitene legges på glass sammen med løk, litt laurbærblad og din hjemmelagede tomatsaus. Så enkelt og godt. Smakfull høst!

LUNSJ


SPICY KOSEMAT

med chilisild

Ha rømme nederst i skålen. Fyll på med kryddersild oppskjært i biter, mango og litt fersk timian. Topp med rød chilli, etter smak. Godt både som mellommåltid, og til høstfesten. Smakelig måltid!

SILD PÅ RUGBRØD

med kryddersild

Ha på så mye Cottage Cheese du vil. Strø over kryddersild i biter, og pynt med rødløk og dill. Servér gjerne med noe friskt i glasset. Godt - både til lunsj og kvelds!

SUNN GLEDE

med spekesild

Salat, avocado i skiver, søtet spekesild og egg. Ha gjerne over et dryss med utvalgte urter eller kapers, og litt rømme. God høst på 1-2-3.

MIDDAG


REN LYKKE

med matjessild

Fileter av matjessild kan nesten smelte på tungen! Spis dem rett fra pakken, eller supplér med egg og litt rømme. Vel bekomme!

TORTILLALEFSE

med matjessild

Skjær filetene i skiver og legg i tortillalefse sammen med rødløk, salat, egg og rømme. Godt, sunt og enkelt - både til midtuke og fest!

TRADISJONSRIK SILDEMIDDAG

med spekesild

Hverdager skal nytes! Nypoteter, syltede rødbeter, rømme, og sild som kan legges rett på tallerken. Kan det bli bedre? Kanskje litt dill på toppen?

KVELDS & TAPAS


SILDEGOODIES

med kryddersild

Skjær filetene i biter og legg på knekkebrød. Lag avocadokrem av avocado, creme fraiche og lime. Topp med friske kløverspirer. Enkelt og smakfullt.

FORRETT ELLER KANAPÈ

med ingefærsild

Ingefærsild er godt sammen med de fleste frukter.

Vil du ha en ny aromatisk smaksopplevelse?

Unn deg tynne rugkjeks med kremost naturell, en skive plomme, fersk koriander og ingefærsild i kveld. 

FUSION APPETITTVEKKERE

med speksild

Bruk toastede små loffskiver og ha på rømme. Legg på sildebiter, litt mango og chilimarmelade. Topp med grønn dill. Anrett på serveringsbrett eller på tallerken. Nyt gjerne et glass frisk cider ved siden av.

PARTY

med spekesild

Kjølig sild klappes tørre med et kjøkkenpapir, skjæres i biter og tres på grillpinner. Sildepinner kan serveres til drikke, eller akkompagneres med potetsalat og rødløk. Enkelt og godt, både på travle og late dager.

JUVIKSILDGod sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.

KONTAKT


Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.

post@juviksild.no

SPESIALITET


Juviksild er søt & spiseklar. Silda kan nytes rett på tallerken slik den er. Vil du ha den enda mildere, kan silda vannes ut i en time.


© Juvikprodukt AS.. M–2103.