Dill- og karvesild

Dill- og karvesild med kryddersild

INGREDIENSER

  • 1 stk pakke Juviksild søt kryddersildfilet  
  • fersk dill
  • 1/2 ts karve
  • 1 ts hele hvite pepperkorn

 

Eddiklake

  • 2,5 dl sukker
  • 3 dl vann
  • 0,5 dl hvitvinseddik 

 

 


Kok opp vann og sukker og avkjøl. Tilsett hvitvinseddik.


Skjær silda i passe store biter, og legg lagvis på glass sammen med en god neve fersk dill. Strø også karve og pepperkorn mellom lagene.


Hell over eddiklake og legg på lokk.

Silda bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.

JUVIKSILD


God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.

KONTAKT


Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.

post@juviksild.no

SPESIALITET


Juviksild er søt & spiseklar. Silda kan nytes rett på tallerken slik den er. Vil du ha den enda mildere, kan silda vannes ut i en time.


© Juvikprodukt AS. M–2103.