Italiensk pizza med kryddersild

Italiensk pizza med kryddersild

INGREDIENSER

  • 1 pakke Juviksild spiseklar kryddersildfilet
  • 1 boks hakkede tomater
  • revet mozarella
  • fersk basilikum
  • deig til italiensk pizza (Her finnes det mange fremgangsmåter, velg en som gir deg tynn bunn. Prøv for eksempel Jan Vardøens  pizzadeig på www.godt.no.)



 

 



Tomatsaus lager du ved å helle boksen med tomater i en sil. La den stå i inntil en time slik at tomatvannet kan renne godt av. Det som er igjen i silen moser du til saus med en stavmikser. Bre ut pizzadeigen til en fin leiv, ha på tomatsaus og revet mozarellaost.


Stek ved 250 grader i 8-10 minutter, eller til pizzaen har fått gyllen farge. Ta pizzaen ut av ovnen, legg på oppskårne biter av kryddersildfilet og blader av basilikum. Serveres med en gang.


JUVIKSILD


God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.

KONTAKT


Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.

post@juviksild.no

SPESIALITET


Juviksild er søt & spiseklar. Silda kan nytes rett på tallerken slik den er. Vil du ha den enda mildere, kan silda vannes ut i en time.


© Juvikprodukt AS. M–2103.