Rugkjeks med eplekrem og kryddersild

Rugkjeks med eplekrem og kryddersild

INGREDIENSER

  • 1 pakke Juviksild spiseklar kryddersildfilet
  • 1 boks Cremè Fraîche
  • 2 stk epler (Pink Lady)
  • 2,5 ss sukker
  • 1/2 ts sitronsaft
  • rugkjeks



 


Pisk Crème Fraîche, sukker og sitronsaft med en håndmikser til det blir luftig. Skrell eplene og rasp dem på et råkostjern. Legg epleraspet i en sil slik at eplesaften kan renne litt av. Bland deretter epleraspet med den opp-piskede Cremé Fraîche-blandingen. 


Eplekremen kan serveres med en gang, men kan også lages ferdig dagen før du skal servere. Bare la den stå med lokk på i kjøleskapet. 


Legg eplekremen på et stykke rugkjeks og ha på oppskårne biter av kryddersild. I steden for rugkjeks kan du også bruke knekkebrød eller brød. 

JUVIKSILD


God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.

KONTAKT


Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.

post@juviksild.no

SPESIALITET


Juviksild er søt & spiseklar. Silda kan nytes rett på tallerken slik den er. Vil du ha den enda mildere, kan silda vannes ut i en time.


© Juvikprodukt AS. M–2103.