Tomatsild med kryddersild original

Tomatsild med kryddersild original

INGREDIENSER

  • 1 stk pakke Juviksild søt kryddersildfilet Original
  • 1 stk løk

 

Tomatsaus

  • 0,5 dl tomatpuré
  • 1,5 dl sukker
  • 2 ss vann
  • 0,5 dl eddik 7%
  • 0,5 dl olje
  • ½ ts kvernet pepper
  • Laurbærblad
  • Fersk dill etter smak

 


Varm forsiktig opp olje i en kjele, rør inn tomatpuré og la det surre litt. Ta kjelen av plata og bland inn sukker, rør til det smelter. Avkjøl på plata.

Rør inn vann, eddik og pepper.


Skjær opp silda i biter, skjær opp løk. Legg sild og løk lagvis i et stort glass eller krukke, hell over tomatsausen og legg på lokk.

Silda bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.

Silda er holdbar i kjøleskap i ca 2 uker.

JUVIKSILD


God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.

KONTAKT


Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.

post@juviksild.no

SPESIALITET


Juviksild er søt & spiseklar. Silda kan nytes rett på tallerken slik den er. Vil du ha den enda mildere, kan silda vannes ut i en time.


© Juvikprodukt AS. M–2103.