Grove pannekaker med eplerasp og matjessild

Grove pannekaker med eplerasp og matjessild

INGREDIENSER

  • 1 pakke Juviksild spiseklar matjessildfilet
  • pannekaker
  • 1 eple
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss sukker
  • smør til steking

 

Pannekaker

  • 3 egg
  • 5 dl melk
  • 1 dl hvetemel
  • 1 dl fin sammalt hvetemel
  • 2 ts sukker
  • 1 ts salt




Bland mel, sukker og salt. Tilsett halvparten av melken. Rør godt slik at det ikke blir klumper, og tilsett resten av melken. Visp inn eggene og la røren svelle. Stek i smør i en god og varm panne. 


Rasp eple på råkostjern og tilsett sitron og sukker. Om eplene er sure, bruk mer sukker.


Del matjessilda i biter og legg på nystekte pannekaker sammen med eplerasp.

JUVIKSILD


God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.

KONTAKT


Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.

post@juviksild.no

SPESIALITET


Juviksild er søt & spiseklar. Silda kan nytes rett på tallerken slik den er. Vil du ha den enda mildere, kan silda vannes ut i en time.


© Juvikprodukt AS. M–2103.