Unik og premiert sild

JUVIKSILD



SPISEKLARE SILDEFILETER


Spesialmodnede sildefileter, krydret og tilvirket med våre originale oppskrifter, klare til bruk rett fra pakka. Til vår kryddersildfilet og spekesildfilet, bruker vi høstfanget NVG-sild med optimal kvalitet og fettprosent. Juviksild gjør det enkelt å velge sild både til forretter, småretter, middag og til sild på glass.

Hver pakke inneholder ca 250 g.

SPISEKLAR KRYDDERSILDFILET

ORIGINAL


Våre kryddersildfileter kjennetegnes av en velkjent nellik-aroma, og silda har unik og premiert smak. Kan brukes til middag, i småretter, eller til å lage innlagt sild på glass.

SPISEKLAR SPEKESILDFILET

ORIGINAL


Våre spekesildfileter har en mild smak og kan nytes med en gang. Pakningen gjør det enkelt å være klar for spekesild, når du trenger det – til hverdag eller fest.   

SPISEKLAR KRYDDERSILDFILET

CHILI


Kryddersildfilet med chili har mye av den samme gode smaken som i kryddersild original, men med en ekstra og litt varm spiss på smaken.

SPISEKLAR MATJESSILDFILET

SESONG


Lettsaltede matjessildfileter etter hollandsk tradisjon, tilvirket av sommerfanget Nordsjøsild, klare til bruk. Matjesfilet er fryst for å stanse modningsprosessen og for å sikre en mild saltsmak. Pakningen oppbevares fryst, og bør ikke fryses igjen etter tining. Pakningsposen tiner etter èn time på kjøkkenbenken, eller legges i kaldt vann i 15 minutter. 

SPISEKLAR KRYDDERSILDFILET

INGEFÆR


I tillegg til alle de andre gode krydderne som brukes i tilvirking av kryddersild, er denne silda toppet med et ekstra friskt hint av ingefær. 

JUVIKSILD



PÅLEGGSILD PÅ BOKS


Norsk vårgytende sild innlagt med fersk løk og krydder i smakfulle laker og sauser i 300 g bokser.

Alle boksene er håndverksmessig fremstilt i Juvika. Juviksild påleggsild finner du i kjøledisken hos din butikk - klare til å nytes rett på brødskiva.

SURSILD


Frisk, klassisk påleggsild med kryddersild, fersk løk, nellik og sennepsfrø. Kan nytes på alle typer brød og knekkebrød.

SENNEPSILD


Sennepsild laget av modnede kryddersildbiter i en fyldig sennepsaus med lettrømme og et godt dryss dill.

TANDOORISILD


Kryddersild i en smakfull rød tandoorisaus med spisskummen, ingefær og fersk løk. Godt på brød, eller til ris og nanbrød.

GRØNN PEPPER-SILD


Påleggsild med syre og friskhet fra grønne pepperkorn. Mild, men tydelig og rund pepper-smak.

TOMATSILD


Tradisjonsrik påleggsild av kryddersild, med en dyp og fyldig tomatsmak som passer til alle anledninger. God smak av nellik og dill.

RØMMESILD


Modnede kryddersildbiter vendt inn i en smakfull kremet rømmesaus med sennep og rosépepper.

CHILISILD


Biter av kyddersildfilet i en fyldig chilisaus med fersk løk. Setter en god og spisset smak på brødskiva.

DILLSILD


Dillkrydret påleggsild av kryddersild, med fersk løk og svart pepper. Gir brødskiva en herlig smak av sommer.

JULESILD


Juviksild julesild er laget av vår prisvinnende kryddersildfilet, innlagt i en smakfull krydderlake med fersk rødløk, nellik og rosépepper.

APPELSINSILD


En fruktig påleggsild med fersk løk, appelsinskall og nellik. Passer også til ost og kjeks.

JUVIKSILD



PÅ SPANN


Vår kryddersildfilet og spekesildfilet kan du også få innlagt i spann, med lake.

Silda tilvirkes med høstfanget NVG-sild med optimal kvalitet og fettprosent. 

KRYDDERSILDFILET

2 KG


Våre kryddersildfileter kjennetegnes av en velkjent nellik-aroma. Et spann med søt kryddersild inneholder 2 kg med velsmakende fileter, klare til bruk. Spannet oppbevares kjølig mellom null og fire grader i kjøleskap. Ta opp og bruk det du trenger, når du trenger det.

Holdbar i 14 dager etter åpning.

SPEKESILDFILET

2 KG


Våre spekesildfileter har en mild smak og kan nytes med en gang. Et spann med søt spekesild inneholder 2 kg med velsmakende fileter, klare til bruk. Spannet oppbevares kjølig mellom null og fire grader i kjøleskap. Ta opp og bruk det du trenger, når du trenger det.

Holdbar i 14 dager etter åpning.

MILJØ


I Juviksild vet vi at sunne, gode råvarer ikke kommer av seg selv.  Et rent miljø, både for fisk og mennesker, bidrar til å skape gode leveforhold for alle. Juviksild er medlem av merkeordningen Grønt Punkt, som sørger for returordninger av blant annet plast og kartong.