Sursild

Sursild med spekesild original

INGREDIENSER

  • 1 stk pakke Juviksild søt spekesildfilet      Original
  • 1 stk løk
  • ½ stk pakke sursildkrydder
  • 1 stk stort laurbærblad

 

Eddiklake

  • 1,5 dl sukker
  • 1,5 dl vann
  • 0,75 dl eddik 7%

 

 


Kok opp vann og sukker, tilsett eddik og avkjøl.

Skjær opp silda i biter, skjær opp løk.

Legg sild, løk og sursildkrydder lagvis i et stort glass eller krukke. Legg i et laurbærblad, hell over eddiklake og legg på lokk.


Silda bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.

Silda er holdbar i kjøleskap i ca 2 uker.

JUVIKSILD


God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.

KONTAKT


Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.

post@juviksild.no

SPESIALITET


Juviksild er søt & spiseklar. Silda kan nytes rett på tallerken slik den er. Vil du ha den enda mildere, kan silda vannes ut i en time.


© Juvikprodukt AS. M–2103.