Bakt potet og stangselleri 

med kryddersild

Joda, sild er fast food! Kryddersilda vår er spiseklar rett fra pakka og smaker godt sammen med bakt potet. I denne retten er det omtrent bare tiden det tar å bake poteten som utgjør ventetida.


INGREDIENSER

  • 1 pakke Juviksild søt kryddersild
  • bakepoteter
  • stangselleri
  • godt smør
  • gressløk

Slik gjør du

Vask godt av bakepotetene og klapp dem tørre med et kjøkkenpapir. Plasser dem på et stekebrett eller i en ildfast form. Pensle dem med olivenolje og strø på salt og pepper.


Sett potetene inn i stekeovnen med både over og undervarme på 200 grader i ca 1 time. Ta ut potetene og la dem kjølne litt.


Ta sildefiletene ut fra pakka og skjær dem i små terninger. Kutt stangselleri i små biter. 


Lag et snitt på toppen av poteten og ha i en god skje med smør. Fyll på med stangselleri, gessløk og dill, og legg sild øverst. 


TIPS! Om du vil at silda skal være kald, og ikke lun som den blir her, så kan du legge silda på tallerken ved siden av poteten.