Juletid er sildetid!


Hører du til dem som gleder deg til jul, kun fordi du skal lage alle de gode silderettene? Da er du ikke alene. Nordmenn har spist sild i mange århundrer. Men når vi fikk tilgang til krydder fra andre verdensdeler, ja da ble silda virkelig høytidsmat. Sild i alle varianter, både til frokost, lunsj og kvelds hører den tradisjonelle norske jula til. Mange sildeoppskrifter går i arv, men vil du prøve noe nytt så har vi samlet et knippe gode oppskrifter her.


Å lage god sild til jul, skal være enkelt. Juviksild sildefileter er spiseklare rett fra pakken - noe som betyr at du kan åpne pakken og starte tilberedningen av superenkle og raske retter med en gang. God jul!

CHILISILD

med kryddersild chili

TOMATSILD ORIGINAL

med kryddersild

INGEFÆRSILD

med kryddersild ingefær

KOKOS-SILD

med kryddersild

SURSILD

med spekesild

DILL- OG KARVESILD

med kryddersild

FRUKTSILD

med kryddersild

SOLBÆRSILD

med kryddersild