JA, DET MÅ SKÅLES FOR SILDA


Den vakre sølvskimrende silda.

TAKK TIL SILDA

SOM GJØR ALT

FOR Å BLI SÅ PERFEKT


Den Norske vårgytende silda har svømt langt for å havne på våre bord. Ikke rart den har en så strømlinjet kropp. Silda er en stimfisk som gyter langs mørekysten og opp mot Nordland og Vesterålen. Om sommeren beiter den næringsrik rødåte ute i havet, noen ganger så langt vest som der Atlanterhavet møter det kalde arktiske vannet som strømmer langs Grønland. På sin vandring tar den til seg det beste fra havet,

og vi får nyte godt av det.


En skål for silda!Din gode hjemmelagede sild

                starter hjemme hos oss.

SILD FORTJENER DEN ALLER STØRSTE OPPMERKSOMHET


I Juviksild er vi stolte over å kunne tilby sild som har gått gjennom de aller strengeste kvalitetskrav. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.


Våre kryddersildfileter kjennetegnes av en velkjent nellik-aroma. En korrekt modnet sild skal lukte friskt, og ha en balanse mellom krydderduft og hav. God sild skal tilfredsstille den femte smaken, umami, og man skal få lyst på en bit til. Vår sild kjennes igjen ved at sildesmaken er tydelig, men avstemt i forhold til krydder og salt. Og når du biter i den spiseklare silda, skal den ha en optimal tekstur. Den skal gi tygge-motstand, men ikke bli for hard. Riktig tekstur og smak frembringer vi gjennom kvalitetsfokuserte produksjonsmetoder som har blitt utviklet helt siden vår begynnelse i 1928.

.