TILVIRKING AV SILD

EN SILD, OG EN TIL


Sild må behandles med varsomhet. Og glede. Og en god dose kjærlighet.

VÅR SILD ER NØYE UTVALGT FOR DEG


I produksjonslokalene våre i Juvika lager vi Juviksild. Etter modningsprosessene på tønner i kjølelageret, tilvirkes silda håndverksmessig. Silda velges nøye ut: Ingen for store og ingen for små. Å arbeide med sild og kjenne sildas kvalitet er noe vi ikke tar lett på. I familiebedriften Juviksild er sildetilvirking et resultat av nysgjerrighet og erfaring gjennom tre generasjoner. Når den riktige silda er funnet, og ikke er veid for lett, legges den pent og pakkes ned i esker. Vi håper du setter pris på silda vår fra Juvika og at du får mange gode smaksoplevelser med denne fantastiske fisken.

GOD SILD OG MUNTRE SINN


I Juviksild syns vi det er morro å jobbe med sild.

Og det er sjelden sildearbeid uten gode historier.En produksjonsdag i Juviksild


Silda tas inn fra kjølelageret og tønnene blir nøye gjennomgått, både før de åpnes og etter at de er åpnet. Silda sorteres, veies og legges klar for pakking. Vakuumpakking gjør at sildefiletene holder seg godt. Til slutt ligger silda trygt i konvolutt og emballasje. Vi håper du ser den i en butikk nær deg.

JUVIKSILD


God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.

KONTAKT


Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.

post@juviksild.no

SPESIALITET


Juviksild er søt & spiseklar. Silda kan nytes rett på tallerken slik den er. Vil du ha den enda mildere, kan silda vannes ut i en time.


© Juvikprodukt AS. M–2103.