INGREDIENSER
Slik gjør du
Har du først fått smaken på krydret matjessild, må du prøve den i burgerbrød! Herlig, og superenkelt!
Dressingen lager du ved å finkutte en sylteagurk, blande den med crème fraîche og litt salt og pepper.
Stek burgerbrødene, med den gjennomskårede delen ned, på en tørr stekepanne for å få en litt mer crispy overflate.
Ha på baby-leafsalat, skiver med tomat og legg på en halv sildefilet. Fortsett med rødløk, skivede sylteagurker, crème fraîche-dressingen og fersk dill. Legg på toppen av burgerbrødet - og du er klar!
God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.
Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.
post@juviksild.no
Våre produkter er tilvirket i Juvika på øya Gossen i Aukra kommune, helt ytterst på Romsdalskysten.