Sillypoke med kryddersild
Her har du en kjapp vri på en trendy rett! Eigil Johansen i Meny har gjort det enkelt å velge sild både til lunsj og middag. Karriyoghurten med eple sammen med herlige strimlede grønnsaker og syltet pære setter en frisk spiss
på denne retten med kryddersild.
INGREDIENSER (1 porsjon)
4 dl kokt ris (sushi eller vanlig)
4-5 ss eplecidereddik
1/4 pære
1 gulrot
1/3 vårløk
1/4 liten løk
Fersk koriander
Sprø kjeks
Syltet pære:
1/4 pære
2-3 ss eddik
Karriyoghurt:
5 ss naturell youghurt
1 ts karri
1/2 eple
Slik gjør du
Skrell pære og kutt den i fine strimler. Mariner pærebitene i eddiken.
Lag karriyoghurt ved å kutte eple smått og blande det sammen med karri og yoghurt.
Bland 2-3 ss eddik i den kokte risen og ha det i en bolle.
Strimle grønnsakene og sild i ønskede biter.
Bygg lagvis i bolle med grønnsaker og sild.
Toppes med syltet pære, karriyoughurt, koriander og sprø kjeks.
God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.
Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.
post@juviksild.no
Våre produkter er tilvirket i Juvika på øya Gossen i Aukra kommune, helt ytterst på Romsdalskysten.