En innovativ og utrolig smakfull sildeoppskrift som har blitt en slager de siste årene på tapasbordet og koldtbord. Fungerer også som kveldssnacks eller som en deilig og spicy forrett, og kan selvfølgelig lages alle årets sesonger. Denne retten har vi fått fra Christian Holth Clasen, ferskvaresjef på Jacob`s Holtet.
INGREDIENSER
1-2 pakker spiseklare spekesildfileter fra Juviksild
½ dl ferske/frosne multer
appelsin filetert i tynne båter
1 bunt koriander
2 stk vårløk
Ponzusaus:
Slik gjør du
Bland sammen ingrediensene til sausen og smak til med limejuice og evt mer chilisaus om ønskelig.
Kutt silden i tynne skiver og legg den pent opp på et fat.
Hell litt av sausen over silden og anrett med multer, tynne appelsinbåter, fersk koriander, finsnittet vårløk og til slutt et godt dryss med sesamfrø. Servér!
God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.
Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.
post@juviksild.no
Våre produkter er tilvirket i Juvika på øya Gossen i Aukra kommune, helt ytterst på Romsdalskysten.