INGREDIENSER
PEPPERROTKREM
Slik gjør du
Smørstek kalde poteter, neper, reddiker og sukkererter med litt salt og pepper. (Neper trenger litt mer steketid enn det andre, så start med å steke denne.) Del opp kryddersilda og legg på tallerk. Server med pepperrotkrem og godt brød.
Pepperrotkrem
Pisk Crème Fraîche, sukker, litt salt og sitronsaft med en håndmikser til det blir luftig. Vend deretter inn revet fersk pepperrot eller litt pepperrot på tube, med den opp-piskede Cremé Fraîche-blandingen.
Pepperrotkremen kan serveres med en gang, men kan også lages ferdig dagen før du skal servere. Bare la den stå med lokk på i kjøleskapet.
God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.
Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.
post@juviksild.no
Våre produkter er tilvirket i Juvika på øya Gossen i Aukra kommune, helt ytterst på Romsdalskysten.