Til finalen i Det Norske Måltid 2019, satte superkokkene Mette B. Evensen og Reneé Fagerhøi opp finalemenyen.
Kryddersilda ble her brukt som en eksklusiv appetizer/forrett som ble servert som første rett under finalemiddagen - og det smakte vidunderlig. I komposisjonen brukte de rislet gjærmajones, eddik-krem, tomater, revet eggeplomme, rugsmuler, brønnkarse-salat og dillolje.
I Juviksild er det vårt fremste ønske at alle kan elske sild. Det er derfor utrolig inspirerende å oppleve hva dedikerte og kreative kokker greier å komponere og skape av nye smaksopplevelser ved bruk av Juviksild.
Tusen takk!
God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.
Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.
post@juviksild.no
Våre produkter er tilvirket i Juvika på øya Gossen i Aukra kommune, helt ytterst på Romsdalskysten.