Stjernemiddag med kryddersild

Med spiseklar sild er det enklere enn noensinne å tenke middag. Prøv denne oppskriften på sildemiddag med kryddersild, der samstemtheten i alle smakene skaper den gode opplevelsen.


INGREDIENSER

  • 1 pakke Juviksild søt kryddersild
  • små til mellomstore poteter
  • ruccola
  • små tomater
  • vårløk
  • rødløk
  • olivenolje
  • fersk dill
  • pepper


Dressing

  • 1 dl hellmann majones
  • en knivspiss med dijonsennep
  • 1/2 ts balsamicoeddik
  • 1/2 ts sitronsaft
  • salt og pepper

Slik gjør du

Til denne retten kan du velge å bruke vanlig kokte poteter. De bør være litt avkjølte før du bruker dem. Surr dem gjerne en runde i panna med godt smør slik at de får en fin gyllen skorpe. Del dem i to og plasser på tallerken.


Fyll på med tomater som du deler i to, ruccolablader, hakket rødløk og vårløk. Del sildefileten i passende biter og legg på toppen. Ringle over litt god olivenolje og topp med fersk dill.


Rør sammen majones, dijonsennep, balsamico, sitronsaft og smak deg frem med salt og pepper. Legg dressingen i fine topper på tallerken. Til slutt: En liten runde med pepperkverna. Om du vi ha mer dressing så dobler du bare oppskriften. God middag!