PRISVINNENDE

SPISEKLARE SILDEFILETER


Våre sildefileter er håndverksmessig tilvirket med kjærlighet, kunnskap og erfaring, i Juvika på Romsdalskysten. De spesialmodnede sildefiletene er saltet, krydret og gjort spiseklare med våre originale oppskrifter. Alle sildefiletene er klare til bruk rett fra pakka. Til vår kryddersildfilet og spekesildfilet, bruker vi høstfanget NVG-sild med optimal kvalitet og fettprosent.

Hver pakke inneholder ca 250 g.


SPISEKLAR KRYDDERSILDFILET

ORIGINAL


Våre kryddersildfileter kjennetegnes av en velkjent nellik-aroma, og silda har unik og premiert smak. Kan brukes til middag, i småretter, eller til å lage innlagt sild på glass.

SPISEKLAR SPEKESILDFILET

ORIGINAL


Våre spekesildfileter har en mild smak og kan nytes med en gang. Pakningen gjør det enkelt å være klar for spekesild, når du trenger det – til hverdag eller fest. Passer ypperlig til middag, småretter og til sild på glass.  

SPISEKLAR KRYDDERSILDFILET

CHILI


Kryddersildfilet med chili har mye av den samme gode smaken som i kryddersild original, men med en ekstra og litt varm spiss på smaken.

SPISEKLAR MATJESSILDFILET

SESONG


Lettsaltede matjessildfileter etter hollandsk tradisjon, tilvirket av sommerfanget Nordsjøsild, klare til bruk. Matjesfilet er fryst for å stanse modningsprosessen og for å sikre en mild saltsmak. Pakningen oppbevares fryst, og bør ikke fryses igjen etter tining. Pakningsposen tiner etter èn time på kjøkkenbenken, eller legges i kaldt vann i 15 minutter. 

SPISEKLAR KRYDDERSILDFILET

INGEFÆR


I tillegg til alle de andre gode krydderne som brukes i tilvirking av kryddersild, er denne silda toppet med et ekstra friskt hint av ingefær. 

KRYDRET MATJESSILDFILET

MED DILL


Krydrede matjessildfileter etter svensk tradisjon, klare til bruk. Benyttes mye på samme måte som den norske kryddersilda, og er et must til både jul og midtsommer. Vår krydrede matjessild i lake er håndverksmessig tilvirket, og har en god og balansert smak som passer i mange silderetter. Perfekt til middag med poteter, syltet rødbet, smør, rømme og gressløk.