Grillet Brioche baguette
med kryddersild
Lyst på noe skikkelig digg med sild? Roar Sjåstad i Meny har laget denne smakfulle oppskriften med vår spiseklare kryddersild og ramsløkaioli fra Metervare. Enkelt, når du vil ha noe godt til middag eller lunsj.
INGREDIENSER
4 stk Brioche baguetter
6 ss Ramsløkaioli fra Metervare
8 stk cherrytomater
4 ss grovhakket bladpersille
3 stk vårløk
Slik gjør du
Toast innsiden av baguetten raskt i en tørr stekepanne. Det gjør den litt sprø og ekstra god. Del tomatene i kvarte båter. Snitt vårløken og bladpersillen grovt. Del silda i tynne strimler på tvers av fileten.
Vend sild, vårløk, persille og tomat inn i aiolien. Anrett fyllet i baguettene, pynt med litt tomater og persille på toppen, og nyt.
God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.
Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.
post@juviksild.no
Våre produkter er tilvirket i Juvika på øya Gossen i Aukra kommune, helt ytterst på Romsdalskysten.