Rugkjeks med eplekrem og kryddersild

INGREDIENSER

  • 1 pakke Juviksild spiseklar kryddersildfilet
  • 1 boks Cremè Fraîche
  • 2 stk epler (Pink Lady)
  • 2,5 ss sukker
  • 1/2 ts sitronsaft
  • rugkjeks

Slik gjør du

Pisk Crème Fraîche, sukker og sitronsaft med en håndmikser til det blir luftig. Skrell eplene og rasp dem på et råkostjern. Legg epleraspet i en sil slik at eplesaften kan renne litt av. Bland deretter epleraspet med den opp-piskede Cremé Fraîche-blandingen. 


Eplekremen kan serveres med en gang, men kan også lages ferdig dagen før du skal servere. Bare la den stå med lokk på i kjøleskapet. 


Legg eplekremen på et stykke rugkjeks og ha på oppskårne biter av kryddersild. I steden for rugkjeks kan du også bruke knekkebrød eller brød.