INGREDIENSER
Slik gjør du
Pastinakkpuré
Skrell og del pastinakk i biter. Legg den i en kjele og dekk med vann. Kok opp og la koke til pastinakken er mør. Hell av vannet og mos pastinakken med en stavmikser. Bland inn fløte og kaldt smør og smak til med salt og kvernet pepper.
Kok gulerøtter, aspargesbønner og erter. Del de kokte potetene i biter og brun dem litt på en panne med smør.
Smelt smør i en kjele og ha i kuttet persille.
Ta sildefiletene opp fra boksen og anrett puré, grønnsaker og sild på tallerken. Hell over smeltet smør.
Hverdagsfest på tallerkenen!
God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.
Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.
post@juviksild.no
Våre produkter er tilvirket i Juvika på øya Gossen i Aukra kommune, helt ytterst på Romsdalskysten.