Smørstekt potet og julienneagurk

INGREDIENSER

  • 1 pakke Juviksild søt spekesildfilet
  • kokte poteter
  • agurk
  • sushieddik
  • sukker
  • fersk dill
  • fersk koriander

Slik gjør du

En skikkelig smaksrik snack som passer like godt til forrett

som til tapas og kveldsmat.


Start med å lage en lake av 50 % sushieddikk og 50 % sukker. Rør til sukkeret er oppløst. Riv agurk i lange strimler med et juliannejern og legg dem i laken. Klipp fersk dill og koriander og tilsett sammen med agurken. 


Skjær den spiseklare spekesildfileten i passende biter.


Del en kokt potet i skiver og stek i smør på panne til den er gyllen.  Legg den på en tallerk med julienneagurken og sild oppå. Pynt med fersk dill og koriander eller bruk gressløkblomster. Kos deg!