INGREDIENSER
Slik gjør du
En skikkelig smaksrik snack som passer like godt til forrett
som til tapas og kveldsmat.
Start med å lage en lake av 50 % sushieddikk og 50 % sukker. Rør til sukkeret er oppløst. Riv agurk i lange strimler med et juliannejern og legg dem i laken. Klipp fersk dill og koriander og tilsett sammen med agurken.
Skjær den spiseklare spekesildfileten i passende biter.
Del en kokt potet i skiver og stek i smør på panne til den er gyllen. Legg den på en tallerk med julienneagurken og sild oppå. Pynt med fersk dill og koriander eller bruk gressløkblomster. Kos deg!
God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.
Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.
post@juviksild.no
Våre produkter er tilvirket i Juvika på øya Gossen i Aukra kommune, helt ytterst på Romsdalskysten.