Helen Sofie Lynghjem skrev til oss og fortalte at hun alltid hadde vært "tulen etter sild". Dette syntes vi var herlig! Som sildeelsker er det lett å se muligheter. Hun sendte oss flere gode innspill på oppskrifter, men kjøkkensjefen ved Molde Fjordstuer ble mest inspirert av hennes innovative smakskombinasjoner. I stedet for panert sild, som er noe man vanligvis lager av fersk sild, valgte kjøkkensjefen heller å lage bolinhos med modnet kryddersild. Tradisjonelt lages disse portugisiske frityrstekte bollene med klippfisk, men kryddersild gav ekstra smak og fylde! Sammen med kokt ris, grønn currysaus med kokos, hakket chili, syltet rødløk, urtesaus, friske urter og agurk ble dette et stooort WOW! Rund sild har plutselig fått en helt ny betydning!
God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.
Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.
post@juviksild.no
Våre produkter er tilvirket i Juvika på øya Gossen i Aukra kommune, helt ytterst på Romsdalskysten.