Chilisild med kryddersild chili

INGREDIENSER

  • 1 stk pakke Juviksild søt kryddersildfilet         Chili
  • 1 stk rødløk
  • ½ stk chili

 

Chilisaus

  • 1 ½ ss tomatpuré
  • 1 dl sukker
  • ½ dl vann
  • ¼ dl eddik 7%
  • 3 ss chilisaus
  • ½ ts kvernet pepper

Slik gjør du

Kok opp vann og sukker, tilsett eddik og avkjøl. Rør sammen tomatpuré, chilisaus og bland inn eddikblandingen, og pepper.


Skjær opp silda i biter. Skjær opp løk og finhakk chili.

Legg sild, løk og chili lagvis i et stort glass eller krukke, hell over chilisausen og legg på lokk.


Silda bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.

Silda er holdbar i kjøleskap i ca 2 uker.