Sild er ikke bare velsmakende! Den blanke fisken er også fet og næringsrik. I sild finner du blant annet mye av de viktige marine Omega 3-fettstoffene, protein som er viktig for å bygge muskler, samt selen, B-vitamin og vitamin D.
Protein er helt nødvendig for å bygge og vedlikeholde alle cellene i kroppen. De danner skjelett, organer, bindevev, muskler, hud og hår. Protein bidrar også til produksjon av hormoner og enzymer, og er en viktig energikilde.
Anbefalt mengde fisk er 300–450 gram hver uke.
Hvor minst 200 gram bør være fet fisk.
God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.
Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.
post@juviksild.no
Våre produkter er tilvirket i Juvika på øya Gossen i Aukra kommune, helt ytterst på Romsdalskysten.