Hører du til dem som gleder deg til jul, kun fordi du skal lage alle de gode silderettene? Da er du ikke alene. Nordmenn har spist sild i mange århundrer. Men når vi fikk tilgang til krydder fra andre verdensdeler, ja da ble silda virkelig høytidsmat. Sild i alle varianter, både til frokost, lunsj og kvelds hører den tradisjonelle norske jula til. Mange sildeoppskrifter går i arv, men vil du prøve noe nytt så har vi samlet et knippe gode oppskrifter her.
Å lage god sild til jul, skal være enkelt. Juviksild sildefileter er spiseklare rett fra pakken - noe som betyr at du kan åpne pakken og starte tilberedningen av superenkle og raske retter med en gang. God jul!
God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.
Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.
post@juviksild.no
Våre produkter er tilvirket i Juvika på øya Gossen i Aukra kommune, helt ytterst på Romsdalskysten.