Sild som er krydret kan nytes som den er, men våre spiseklare kryddersildfileter kan også kombineres med mange andre matvarer som skaper nye spennende smaksopplever. Kryddersild smaker fantastisk sammen med de fleste typer frukt, ulike potetvarianter og meieriprodukt. Men visste du at den også passer ypperlig på italiensk pizza, i en wrap, eller som innlagt sild på glass?
Vår spiseklare kryddersild er laget av høstfanget Norsk vårgytende sild med optimal kvalitet og fettprosent. Den krydrede silda modnes i mer enn tre måneder, før vi tilsetter vår unike lake og krydderblanding. Dette er en prosess som trekker mye av saltet ut av silda og som forsterker kryddersmakene slik at silda blir spiseklar og får akkurat riktig smak og konsistens. God kryddersild skal lukte friskt, ha en tydelig sildesmak, og være godt avstemt mellom salt og krydder. Den skal gi tyggemotstand, men ikke bli for hard.
Våre spiseklare kryddersildfileter får du i variantene original, chili og ingefær.
MORBIFLETTE
PANNESTEKTE POTETER OG EPLEKREM
BAKT POTET OG SYLTET RØDLØK
FRITERTE LØKRINGER OG FRISK REMULADE
BAKT POTET OG STANGSELLERI
STJERNEMIDDAG
SMØRSTEKTE POTETER
KRYDDERSILD PÅ RØDBETSAUS
SILDEBOLINHOS
RESETS BESTE SILDESALAT
SILDESYMFONI
SANDWICH MED BRIE OG TOMAT
KRYDDERBOLLE I MØRKETIDA
SANDWICH BLÅMUGGOST
SILD MED LUNE BETER
KLASSISK MIDDAGSTALLERKEN
GRANATEPLESILD
med kryddersild
med kryddersild
med kryddersild
med kryddersild chili
med kryddersild ingefær
med kryddersild
FINALESILD DET NORSKE MÅLTID
LUN MELONSILD
God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.
Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.
post@juviksild.no
Våre produkter er tilvirket i Juvika på øya Gossen i Aukra kommune, helt ytterst på Romsdalskysten.